Midsommarafton på vår takterass

Vi gjorde ett facebookevent till midsommarafton i förrgår och bjöd alla svenskar vi kände i Marbella att haka på vårt dreamteam på vår takterass och äta svensk mat. Det slutade med att vi bara var dem som vi redan hade räknat med från början och som vi redan visste skulle komma. Ingen annan dök upp. Facebookeventet var alltså helt i onödan. Hatar när det händer. Tänker inte spekulera något vidare i anledningen till att ingen kom utan lämnar det så. Sedan gick vi till Güey, och de hade lyckats bättre med sina inbjudningar. Där var det fullsmockat med folk. Sedan slutade jag och Clara upp i något som skulle kunna liknas vid ett playboy mansion men utan playboys. Det huset hade jag velat sälja om jag var mäklare.

DSC_5780DSC_5784DSC_5791DSC_5792DSC_5794DSC_5797DSC_5801-(kopia)DSC_5807DSC_5812DSC_5813
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199