MISSION DETOX

Nu ligger det till såhär att två personer i vårt hushåll kommer att testa på en två veckors detox.  Denna detox innebär att man bara får äta organiska raw produkter, dvs inga tillsatser och ej tillagat (uppvärmt, stekt, kokat osv). Man får inte äta kött, laktos, gluten, socker eller dricka kaffe (koffein) eller alkohol. Som ni hör är det väldigt många inten. Förstår ni då hur mycket onyttigt man får i sig i vanliga fall. De personerna som ska testa detta är jag och Clara. Jens och Nichole kommer också att göra det såklart men mycket längre än oss. Det är för att de är hardcore och har varit veganer mycket längre medan jag och Clara ännu bara är lärjungar. Jag är fortfarande inte vegetarian eller vegan men äter nästan bara sådan mat, den hälsosamma trevliga livsstilen tilltalar mig väldigt mycket. För er som inte förstår hur viktigt det är att äta ekologiskt, se videon i detta inlägg. Vi börjar vår detox 100 % nästa måndag, denna vecka är en avvänjningsvecka där vi börjar byta ut alla produkter långsamt till bara ekologiskt osv. Ni fattar. Kommer uppdatera er varje dag med hur det går. To be continued.

https://www.youtube.com/watch?v=AG6S_dzmytA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *