SVARTA HÅL

Två tredjedelar av Swedish Blog Mafia började morgonen med att gå upp riktigt tidigt och göra en green detox smoothie. En tredjedel av Swedish Blog Mafia hoppade över morgonen helt och låg kvar i sängen till klockan 15.00. Om någon undrar så var det Clara och Nicholie som var duktiga idag och jag var syndabocken. Jag kände att när jag ändå är igång med att synda (se tidigare inlägg) så kan jag lika gärna köra all in. Svart eller vitt. Jag levde alltså livet igår som vi brukar säga och det härliga slutar inte där utan jag fångade även två svarta hål på bild mitt i dimman. Så ta vara på livet nu allihopa, när som helst kanske hålen suger upp Marbella och eventuellt resten av världen också om vi har otur.

DSC_8160 DSC_8164

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *