Marknad och Sushi

Denna dagen har varit en av de lyckligaste på länge. Det näst bästa med dagen var att jag åt världens godaste sushi på lördagsmarknaden vid Centro Plaza. Har inte ätit sushi på ungefär en månad och då jag lider av sushiabstinenssjukan och det enda botemedlet är sushi har jag alltså varit konstant sjuk i en månad. Aldrig kul att vara sjuk. Dock är det ganska skönt med den sjukdomen att man inte har så många symptom, man kan bli sugen på sushi ibland bara. Nu är jag i alla fall tillfälligt frisk igen.

Till det bästa med dagen – ANGELA OCH SEBASTIAN KOM IDAG! Angela bodde här förra året och jobbade med oss på Marbella Event Academy som reseledare. Vi bodde tillsammans och hon är en del av min spanska familj. Min bror. Sedan har hon skaffat sig världens underbaraste pojkvän Sebastian som jag har slagit ut en halv framtand på så han kommer aldrig att glömma mig. Och om han någon gång skulle göra det kan han bara titta sig i spegeln. Så lycklig är jag över att de ska stanna i Spanien i tio dagar.

IMG_7752

IMG_7760

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *