Vinprovning + H10 Hotel = Söndag

Dagens bästa ”aha-upplevelse” var när jag och Clara var på vinprovning med våra bartenderelever från Marbella Event Academy på Güey idag och Ramaan lät oss dricka ett rödvin tillsammans med Sushi och det blev en smaksensation i våra munnar. Hade verkligen ingen aning om att man kunde få rödvin och sushi att gå så fint ihop med varandra. Rödvin är det bästa jag vet och sushi är det bästa jag vet. Plötsligt kan jag kombinera dessa istället för att lite deppigt beställa rosé eller vitt vin till min sushi för att jag tror att rödvin inte passar. Tack Ramaan. Du har gjort mitt liv. Påväg hem från vinprovningen var jag och Clara så varma så vi sprang in på H10 Hotel och tog ett dopp i deras pool. Deras drinkar får fem av fem toasters. Hade världens bästa söndag.

DSC_1946

DSC_1947

DSC_1948

DSC_1959

DSC_1962

DSC_1970

DSC_1987

DSC_1992

DSC_2002

Kommentera