Santé Opening 2.0

Santé hade ju ett Soft Opening Party för inte så länge sedan. Igår hade dem ett Opening Party. Så funkar det här i Marbella. Alla ställen som är något har först ett Soft Opening Party och sedan ett riktigt Opening Party. I början av kvällen igår var jag lite besviken då jag bara såg cava och vin överallt men ingen mat. På deras Soft Opening gick de runt med brickor med mat hela tiden. Och man förväntar sig ju mer på ett riktigt Opening. Tillslut insåg jag att det fanns mat, bara att det var så mycket folk och att de alltid gick ut med maten på samma plats och där tog den slut direkt. Så sista halvtimmen ställde jag mig på bästa punkten för att vara den första som fick ta för sig av brickan och hann få i mig fem stycken tapas. Hatar när det händer att man inte kommer på det tidigare.

DSC_2229

DSC_2239

DSC_2277

DSC_2285

DSC_2289

DSC_2307

DSC_2308

DSC_2313

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199