Festival i Mijas Pueblo

Ibland vet man inte vad man ska göra. Man vet inte vad man är sugen på. Det är lördag eftermiddag och ens kluvna förvirrade vilsna jag vet inte om det vill dansa hela natten lång på Olivia Valere eller mysa ner sig framför en dokumentär om hajar. Så kände jag och Clara igår. Förutom det om hajar då för jag är inte så fascinerad av djur på det sättet som många andra är. Vi bestämde oss för att gå förbi vår ost- och vinbutik och smaka lite ost och vin och ta allt därifrån. Gud hade väl hört vårt dilemma eller något för Adrien som jobbar där löste kvällen åt oss. Han bjöd med oss på en nattfestival i den vackra bergsbyn Mijas, där hans kompisar skulle jobba och promota sitt nya ölmärke. Så där hamnade jag, Clara och Maja. Underbar afton.

DSC_2599

DSC_2622

DSC_2631

DSC_2639

DSC_2648

DSC_2658

DSC_2664

DSC_2672

DSC_2679

DSC_2681

DSC_2695

http://nikilina.voyz.se/wp-content/uploads/sites/3/2015/08

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199