På den gatan kan man va

gata

Jaha vad bilden föreställer? Min väg till jobbet från olika vinklar. Min gata alltså. Okej inte den gatan jag bor på då men gatan precis bredvid min gata som man måste gå på om man ska till jobbet eller stranden eller så. På bilden till vänster ser ni Emma och Nicholie i de outfits vi har på jobbet på dagarna. Svarta och svåra med guldiga fina loggor på. På höger bild ser ni mig i våra outfits vi har på jobbet på kvällarna när vi ska på avslutningsmiddag. Eller ja. Det där var ända gången jag var så fin. Brukar aldrig ha klänning. Är inte så satsig. Men i måndags var jag det för ovanlighetens skull och då passade jag på att ta en bild till bloggen så att ni läsare kan tro att jag alltid ser ut som en prinsessa. För förhoppningsvis kollar ni bara på bilden och struntar i att läsa texten. Ciao.

//The road I walk to my work everyday. Marbella is the most beautiful place on earth. For sure.

Kommentera