Me, myself and I.

DSC_4952

Jag vet. På bilden ser jag ut som en såndär chic, hurtig och lycklig bloggtjej som sitter och bloggar lite och har det enkelt på ett fik. Exakt så var mitt liv när bilden togs kändes det som. En minut senare upptäckte jag att de hundratals bilder jag tagit de senaste dagarna, både privat och för jobbet på eventet på Terra Sanna igår, är spårlöst borta från mitt minneskort. Har försökt återställa allt nu i två timmar och lyckats spåra bilderna, dock måste jag ladda ner en fullversion av något recovery program för 100 euro då. Hatar när det händer. Jag gav nyss upp och beställde in en karaff sangria istället. Lite billigare. Maja hakade på också. För övrigt sitter jag på Salis jobb där även Maja jobbar på lördagar. Sandwichbar heter det. Fräscht Ställe. Det får 5 av 5 belgiska våfflor.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *