Hallelujah Moment + Shisha Lounge + Axwell

#SC_4709

#SC_4722

#SC_4747

#SC_4760

#SC_4806

Det näst bästa som hänt mig idag var när jag lyckades återställa alla mina bilder igen som jag tagit de senaste dagarna som jag trodde var borta. Det bästa var att Nicholie kom med idén att vi ska försöka göra våra egna naturliga Burn Mocca energidryck som är nyttiga. Jag dricker ju ungefär tre om dagen. Fatta värt om jag istället kan dricka en hemmagjord utan socker och kemikaliska tillsatser. Det sämsta som hänt idag var när Peter blev hämtad av Ola och skjutsad till flyget för att flytta hem till Sverige igen. Det var imorse kl. 04.30. Jag grät. Kan inte hjälpa det. Hatar när saker tar slut. Känns typ som att Peter är död nu. Fast det vet jag ju att han inte är för han likeade ju ett facebookinlägg på Voyz för någon timme sedan. I torsdags åt jag Rikard, Emilia och Clara på Shisha Lounge och sen gick vi på Axwell. Det var fett. We come We rave We love som vi brukar säga.

//Yesterday we had a late dinner at Shisha Lounge in Puerto Banus, and after me and Clara went to Axwell at Cavalli Nightclub. We come we rave we love as we use to say.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *