Självdisciplin, A och O i en wine-tox

DSC_51611

DSC_51651

Hatar när det händer att man bestämt sig för att köra en 2 dagars juice- och smoothiediet med Clara och det råkar slinka ner en Frozen Piña Colada dag 1 och Clara råkar köpa en flaska rödvin dag 2. För att inte känna oss misslyckade eller som svaga individer ändrade vi snabbt namnet på vår diet till 2 dagars flytande diet och låtsades som att den aldrig hetat något annat. På kvällen dag två råkade Niki köpa en ost för att ha något att äta till rödvinet. Detta ingick såklart också i dieten, som en typ av avvänjning för att vi imorgon ska börja med vanlig kosthållning igen. Jag och Clara lyckas alltid med våra dieter. Det kallas självdisciplin.

//Me and Clara have tried a smoothie and juice diet the last two days. So fresh. I feel like a new person!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *