Vilka är de där tjejerna som skrattar så mycket

IMG_9903

Så som rubriken lyder tror Clara att man tänker om man ser den här bilden. Den föreställer mig och två av mina favorittjejer. Både jag och Clara tycker att det var en superhärlig bild på oss. Båda ville ha den som omslagsbild på facebook. Men blir ju kanske lite konstigt. Så jag och Clara bråkade lite om vem som skulle ha den. Det vill säga jag sa att Clara kunde få den och hon sa att jag kunde få den. Det är ungefär så våra bråk ser ut. Vi har bråkat ungefär en gång förut tror jag. Det var efter att vi hade handlat. Då sa jag att jag kunde bära matkassen men Clara tyckte att det var hennes tur. När två änglar måste dela rum och säng slår det slint ibland.

PS: Mina solglasögon och ring är från bumbum.se

//I love those girls. Clara and Nicholie. I would call us dream team.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *