Hejdå Martin

DSC_5606

DSC_5616

DSC_5624

IMG_9935

IMG_9945

IMG_9955

IMG_9932

IMG_9977

 

Martin  åkte hem till Sverige igårkväll. Vår DJ-lärare på Marbella Event Academy alltså. Han är en av de gladaste och härligaste killarna jag vet. DJ-kurserna för säsongen är slut så han kommer att hänga i Sverige över vintern. Lysekil för att vara exakt. Där har vi en stående inbjudan till en kräftskiva har Martin lovat. Vi kommer att sakna honom megamycket. Därför tog vi ett ordentligt avsked av honom på El Pozo Viejo, en organisk restaurang i Marbella Old Town. Ät där om du har vägarna förbi och gillar god mat.

//Goodbye dinner for Martin yesterday. Our DJ-teacher at Marbella Event Academy. We had a cozy dinner at El Pozo Viejo in Marbella. We will miss Martin so much.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *