Bilar, bärs och Barcelona. Minst bärs.

IMG_5110

Jag tycker inte om öl. Bara desperado. Den är god. Smaka den. Imorgon flyger jag till Barcelona. Ska göra marketing för Marbella Event Academy på ett racingevent. Barcelona Big Bang heter det. Några av världens mest eftertraktade supercars kommer att vara där står det i eventbeskrivningen. Hoppas jag får åka. Kul när det går fort tycker jag. Alla bilintresserade och övrigt folk som inte har något bättre för sig på söndag och måndag får gärna komma förbi och prata med mig eller mingla runt med andra. Och kolla på bilar såklart. Eventet kommer att hålla hus på OneOceanClub, som ligger i Marina Port Vell. Ovan ser ni en bild på mig och en supercar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199