Big Bang Barcelona

DSC_5740

DSC_5751

DSC_5734

DSC_57431

DSC_5809

DSC_5825-2

DSC_5834

DSC_5755

DSC_5759

DSC_5841

DSC_5847

DSC_5844

Allt har gått väldigt snabbt så kommer inte exakt ihåg men vad jag har förstått det har jag hängt i Barcelona de senaste 3 dagarna. Jag är kär i den staden. Det bästa är att jag redan varit där en gång tidigare, så jag har redan bockat av alla måsten. Dvs sevärdheter såsom La Sagrada Familia och Parc Guell. La Sagrada Familia tycker jag att ni förstagångsbesökare kan skippa för det ser exakt ut som på bilder. Parc Guell borde ni gå till för den utsikten gör sig inte rättvisa på bild. Jag levde alltså som en local. Var ju där och jobbade också. Så dagarna bestod av att hänga med Marbella Event Academy på racingeventet Big Bang Barcelona (uppstyrt av Wileco Events och sponsrat av bland annat Lucas Fox Properties), och att dela flyers på olika ställen. Känns som att jag hittar på alla gator i Barcelona nu. Resten av tiden hängde jag mest på mitt Hostel. Så nice var det och underbara människor som bodde där. Älskar hostel. Översociala människor som blir ens familj första dagen. Gick inte att komma därifrån. Alla är för intressanta att prata med. Man fastnar. Tyvärr glömde jag att fota det mesta jag gjorde. Jag levde livet och njöt av nuet tror jag. Har dock ett bra tips till er. Sista kvällen åt jag och min nya favoritperson Calle middag på ett ställe som heter Rosa Negra. Mexikanskt, mysigt, billigt men sjukt god mat, och det bästa av allt – mojitos för 3,5 euro.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *