Jag spår en magisk helg

DSC_0327

 

Idag efter jobbet mötte jag upp Katya för att gå till Flamingo Market Place i Puerto Banus och kolla kläder för en plåtning nästa vecka. Helt klart Marbellas coolaste butik. Bilden ovan är från förra gången vi var där, tagen från Katyas blogg. Dock var det ganska nyligen så vi ser nog ganska likadana ut idag.Om man fotar varje sekund missar man livet, som jag brukar säga.

Denna helg kommer bli så rolig. Medan ni i Sverige sitter och deppar för att sommaren är över kommer vi jobba på en Charity fest på Puro Beach hela dagen imorgon och på lördag är det Closing Party på Ocean Club och på söndag ska våra chefer ta med oss på någon rolig hemlig personalutflykt. Sucks to not be me sometimes. Stay tuned som vi bloggare brukar säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *