Det gjorde inget att Katya var sen.

DSC_7165

DSC_7174

DSC_7180

DSC_7170

Celicioso Marbella. Underbart ställe. Allt är glutenfritt och härligt. Vi skulle ta en drink där med Katya, dock drog hennes aktivitet innan ut på tiden så jag och Clara fick hänga själva ett tag. Vi underhöll oss med att äta quiche och dricka detoxjuicer och komma på en hållkäftenbra idé till ett superroligt nytt projekt vi ska starta så fort vi får tid. Det där med tid är inget vi har egentligen men allt går att skaffa sig bara man tar reda på vart det finns. Tid finns ofta i luckor. Luckor är svåra att hitta men gömmer sig där man minst anar det. I alla fall, vårt projekt är hemligt just nu men det kommer bli fantastiskt. Det är fullt av kärlek.

PS. Imorgon kommer vi att göra en totalgrym plåtning med Katya. Vi var och hämtade kläderna vi ska använda idag från Flamingo Market Place. Sorry, we’re so f*ckin’ fresh som de brukar säga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199