Niki på Nikki

DSC_2211

 

90432430e152c069e24b48daa2dfc72b-2

039d80f74cf48ac2d158ac46df57e5a9

DSC_2238

DSC_2305

 

Idag ska Nikki vara på Nikki igen. Från klockan åtta på morgonen till tio på kvällen ska jag vara där. MakeupskolanMarbella Event Academy är ansvarig för makeupen på Nikki Beach Red Closing Party som är idag. Så våra grymma tjejer Nicholie och Alicia kommer att sminka alla dansare och andra performance-folk som ska showa. Vi har även eventpersonal som ska rodda med scenen. Min uppgift är som vanligt att dokumentera allt i bild och film och mingla runt och se till så att allt går bra och att alla är mätta. Det sistnämnda är det jag är bäst på. När vi jobbade på Nikki Beach Opening Party så matade jag Makeupartisterna för att de inte hann äta själva. Jag sprang även till köket och frågade om mat så många gånger så att buffén i makeupsalen nästan var större än personalbuffén i restaurangen. Gratis är gott.

Bilderna ovan är från när vi meckade runt på Nikki Beach White Opening Party. Glöm inte att följa hashtagen #nikipånikki. Där kommer det nog att komma upp ett inlägg under dagen. Från min egen instagram dåra. Man kan inte få allt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *