När man tror att man ska på en riktig fest men hamnar på en låtsas.

DSC_7092

DSC_7104

DSC_7147

DSC_7150

DSC_7129

DSC_71141

Hatar när man tror att man blivit bjuden på en riktig fest men bara hamnar på en låtsas. Det hände mig, Clara, Katya och Casper häromdagen. Vi trodde vi skulle på en fest som var säsongsavslutning för den brittiska dokusåpan TOWIE (The Only Way Is Essex) där de även skulle spela in ett avsnitt av programmet. Det stämde. Men det var ingen riktig fest. Alla fick instruktioner om hur de skulle stå och röra sig och i slutet av kvällen insåg vi att varannan drink vi hade druckit inte innehållit någon alkohol. Hatar när det händer. Britterna har ingen koll på hur man gör ordentliga dokusåpor. Nästa gång jag blir bjuden på låtsasfest ska jag visa dem ett avsnitt av svenska Paradise Hotel.

Det mest värda under kvällen var i slutet när de kom med en megastor mcdonaldsleverans. Clara stoppade ner en sallad i väskan, och jag som ätit kanapéer hela kvällen stoppade en cheeseburgare i munnen och en i väskan. Varför vara lite för lite när man kan vara lite för mycket som en tjej som jag hängde med i Frankrike alltid brukade säga.

Mer bilder från festen hittar ni här, på Katyas blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199