Jens och Nicholie har blivit med Kaniner.

DSC_7408

DSC_7423

DSC_7426

DSC_7430-3

DSC_7437

DSC_7413

Vi skulle äta middag på Naga Thai i Puerto Banus. Fem personer hade jag bokat bord för. Inte visste jag att Nicholie och Jens skulle dyka upp med varsin kanin i famnen. Det gjorde dem i alla fall. De hade fått två kaninbebisar av den ekologiska restaurangen i gamla stan. Marshmallow och Desperado kallar vi dem. Jag är gudmor åt desperado, han är en kille. Marshmallow är en tjej och Clara är hennes gudmor. I smyg så tycker jag om Desperado mer än Marshmallow, men gillar ju båda. Om ni vill veta mer om kaniner, gå in på kaninmagazinet.se. Det gjorde jag. Måste imponera på Jens och Nicholie så att jag inte blir sparkad som gudmor. Finns en risk sa dem.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199