Fresh Food Café

DSC_8056

DSC_8064

DSC_8078

DSC_8087

Fresh Food Café har pannkakor med choklad på sin meny. Det tycker jag är konstigt. I övrigt är deras meny ganska fresh. Juicer med rödbetor och ingefära och sånt där trevligt. Vi hade en mycket hälsosam dag idag, jag, Clara och Nicholie. Först promenerade vi till den ekologiska butiken vid Centro Plaza, som Nicholie skulle visa för sina makeupelever. Sedan vandrade vi vidare till Bellaria, ett ekologiskt café i Puerto Banus. Clara stackarn upptäckte att deras kokosnötter var mycket godare än dem på fruktbutiken. Synd att hon köpt två kokosnötter om dagen från fruktbutiken i ett halvårs tid och upptäckte dessa när vi snart flyttar härifrån. Man ska inte gråta över spilld mjölk.

Vi avlutade vårt promenadpass med att träna lite huvud- och armstyrka. Det gjorde vi genom att bära en skärmvägg från skolan till en elevlägenhet. Jag och Clara bar den på våra huvuden alltså. När vi var klara med det uppdraget avslutade vi vårt lördagsäventyr på Fresh Food Café. Det var där jag kom på att jag hade en blogg och borde dokumentera.

//Today we walked a lot. First to the organic shop close to Centro Plaza, then to Bellaria to drink some coffee and coconuts. Then me and Clara carried a screen wall from the school to a student apartment and then we ended up at Fresh Food Café. Love my healthy lifestyle!

 

Kommentera