Burritos & Beer

DSC_8095

DSC_8112

DSC_8115

 

Trodde man skulle få pommes vid sidan av och inte inuti. Om jag hade vetat det hade jag nog inte tagit en New Yorker Burrito. Då hade jag nog beställt quesadillas. Men det blir inte alltid som man tänkt sig. Viktigt att lära sig det.

I tre timmar satt jag på Planet Beat i Puerto Banus ikväll. Typ fem minuter från mitt hem. Där hade jag massor av intressanta skypedejter. Inte riktiga dejter då utan möten. Men blev typ kär ändå fast inte på det sättet. Vi håller på att utveckla VOYZ och ganska snart kommer ni att få veta vad det innebär. Så taggad så att jag inte vet var jag ska ta vägen.

//Spent my evening at Planet Beat - Burritos & Beer in Puerto Banus. Love the place!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199