Tänkte bara berätta

DSC_7070

Om exakt en vecka och två dagar flyttar jag till Sverige. Lördagen den 24e Oktober alltså. I två månader kommer jag att hänga runt där. Sen ska jag vidare. London Calling. Eller kanske Marbella. Helst inte Island. Älskar värmen.

Jag är väldigt deppig över detta. Hatar när saker tar slut. Detta år har varit bäst. Nästa lördag kommer jag förmodligen gråta. Då får ni gärna skriva någon rad, typ: ”Hej gumman, tänker på dig <3”. Något sånt.

Det jag kommer att sakna minst i Marbella är Sushin. Överpriser för skitsushi. På bilden ovan ser ni det bästa Marbella har att leverera i sushi-väg. 15-bitars på Ambrosia för 19 euro. Kommer att komma upp ett inlägg på VOYZ imorgon om vart i världen man kan få tag i ordentlig sushi. Den bästa alltså. Så stay tuned. Om jag har några vänner kvar i Sverige får ni gärna slå en pling söndag den 25e.

//I'm moving to Sweden next Saturday. Will stay there for two months. I will miss Marbella so much but I won't miss the sushi here. It sucks. The sushi in the picture is from Ambrosia. It's one of the best you can find in Marbella.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *