Det bästa med att vara klumpig

DSC_7793

DSC_7788

DSC_7795

Det bästa med att vara klumpig är att Clara gör frukost till oss varje morgon. Mig och henne alltså. Jag har försökt någon gång men svårt att hitta måtten på morgonen när mina ögon fortfarande inte öppnat sig ordentligt och det där med att höfta lite är inte min grej. Jag vill gärna hjälpa till och göra frukosten för att bidra till jämställdheten i vårt förhållande. Men Clara säger att jag inte får. Hatar när det händer.

Vi äter alltid gröt till frukost. Vi älskar det så vi försöker att äta det till middag och lunch så ofta vi kan också. Om man har mandelmjök i när man kokar den blir den superkrämig. Och sedan havremjölk på. Gärna så många olika mjölkar som möjligt. Vi varierar gröten genom att toppa med olika frukter varje dag. Frukten på bilden är Kaki. Så god. Speciellt i Spanien. Denna vecka har även en annan cool frukt blivit poppis i vår familj. Alla äter den hela tiden. Supergod är den och ser ut som ett misshandlat äpple. Återkommer med namn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *