Det jobbar en spansk Axwell på Finca Besaya

DSC_8429

DSC_8450

DSC_8453

DSC_8463

DSC_8469

DSC_8474

DSC_8515

DSC_85611 DSC_8590

DSC_8593

Hela kvällen igår funderade vi över vart vi hade träffat servitrisen innan. Kände verkligen igen honom. . Idag kom jag på att vi aldrig träffat honom förut. Han var bara lik en bekant till mig. Axwell heter han. Han är DJ och var här i somras och hälsade på. Hann inte hänga då, tror han var ganska upptagen så ville inte ringa och störa heller. Men jag gick och kollade på honom på hans spelning på Cavalli. Han var här för några år sedan också och då stod jag och kallpratade lite med honom i DJ-båset. Denna gång gick det inte att komma upp till DJ-båset för de hade höjt bevakningen då han har fått lite fler fans än sist. Alltid kul när det går bra för ens bekanta!

//Yesterday we had som drinks at Finca Besaya restaurant. One of the waiters looked exactly like Axwell.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *