Allt handlar om kontakter

DSC_8968Det är på Vurma vid Sankt Eriksplan det händer. Där sågs jag och Clara idag och planerade vårt nya hemliga projekt. Den första advent får ni troligtvis veta vad det är om allt går som det ska. Ofta går allt som det ska för mig och Clara.

DSC_8970Produktplacering. Clara har köpt nytt armband från hmm glömt och så har hon lyxat till det med nya iphone 6. Det går bra nu.

DSC_8982Efter lunchen presterade jag på topp då jag drog in ett nej och noll ja på vårt nya mötesbokarjobb jag och Clara har skaffat oss nu när vi ändå var igång med att jonglera många bollar bollar vi har i luften som vi brukar säga.

DSC_8987Allt handlar om kontakter. Känner man Pia Hylén så kan man få kaffe och bulle. Thelins är ett himla fräscht café och finns typ överallt. I den bästa av dem jobbar Pia. Den är bäst för att Pia jobbar där. Vid Östermalmstorgs tunnelbana hittar du henne. Och Thelins.

DSC_8996Allt handlar om kontakter.

DSC_9000Allt handlar om kontakter.

Kommentera