Vart i Stockholm kan jag beställa Bulletproof Coffee?

Jag blev helt förvånad häromdagen när jag pratade med min frisör. Hon har ändå koll på läget när det gäller det mesta. Men hon visste inte vad Bulletproof Coffee var. Verkar inte vara många i Sverige som vet. Det är många saker jag inte vet för att jag varit isolerad i Spanien i nästan två år. Men Bulletproof Coffee, det har jag allt hört talas om. Det kallas även superkaffe och alla coola och trendiga hälsomänniskor dricker det helatiden. Jag var en sån ibland när jag bodde i Spanien. Det är megabra för det mesta och superenkelt att göra. För er som inte vet vad Bulletproof Coffee är – läs mitt inlägg jag skrev på VOYZ imorse med fakta och recept (länk i bilden nedan).

 

[contentcards url=”http://voyz.se/2015/11/sa-gor-du-bulletproof-coffee/” target=”_blank”]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *