Nytorget 6 och en Pia.

DSC_9584

DSC_9585

DSC_9587

DSC_9591

DSC_9625

DSC_9681

Pia och Marcus blir inte av med mig nu. Det går en direktbuss från min dörr till deras dörr. Pia tror att jag är en person med en extremt opraktiskt garderob eftersom att jag alltid har ”fel” kläder och behöver låna av henne. Hon vet inte att jag lånar bara för att få komma tillbaka oftare. Det är ju ohyfsat att inte lämna tillbaka. Vi har kommit på att bor man för nära sina vänner tar man dem för givet. Då umgås man inte. Men nu när vi vet att jag ska till London så passar jag och Pia på. Man borde alltid säga till sina kompisar att man snart ska flytta.

Igår åt jag ju med Linda och Lisen på Nytorget 6. Vi beställde smårätter. Det var gott. Vi har bokat in att vi ska ses igen den 4:e december eller något sånt. Har ingen kalender så svårt att komma ihåg datum långt fram i tiden. Längtar redan iaf. Det bästa med Sverige är ens vänner och det sämsta är man måste börja dagen sju på morgonen för att vara en i gänget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *