Influence Tours

[contentcards url=”http://voyz.se/2015/11/influence-tours-exklusivt-resande-med-gott-samvete/” target=”_blank”]

Häromdagen intervjuade jag fantastiska Johanna, en av grundarna till världens bästa intiativ – Influence Tours. De anordnar härliga mat- & vinresor till Sydafrika där hundra procent av vinsten går till välgörenhetsorganisationen Township Roots som hjälper barnen i kåkstäderna utanför Kapstaden. Genialiskt intiativ. På din resa får du möjlighet att hälsa på barnen och träffa människorna bakom organisationen för att se vad du är med och bidrar till. Så fint. De flesta svenskar åker ju på semester utomlands lite då och då och Sydafrika är ett megavackert land. Så varför inte boka vinterresan 2016 med Influence Tours?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *