De bästa

DSC_9683

DSC_9685

DSC_9690

DSC_9846

Igår sov jag över hos de bästa. Angela och Sebastian alltså. De berättade att de hade gjort en dream board, med bilder på allt de ville göra och uppnå i livet. Då är det större chans att det händer. The secret. Ska också skaffa mig en sån en dag. Så mitt liv blir som jag har tänkt mig.

Vi åt supergod mat som jag aldrig hann fota och Angela och Sebastian var också fotoskygga så ni får en bild på oss tre från i somras istället. Och på förrätten. Väserbottenpaj. Ej hemagjord såklart. Sånt trams klarar inte jag av. Klarar inte att tramsa. Köper rea-pajer på Ica istället. Rea kan man inte säga om mat säger folk. Då heter det erbjudande eller rabatt. Fattar inte varför. Varför kan kläder vara på rea men inte mat?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *