Karla på Karlavägen

DSC_9770

DSC_9769

När jag var liten så fick jag för mig att leverpastej var jätteäckligt. Så jag slutade äta det. Sedan i förra veckan råkade jag äta en leverpastejsmörgås av misstag och insåg att det smakar ju himmelskt. Ungefär som en budgetversion av Foie Gras som jag älskar. Tur att jag upptäckte detta när jag var 22 och inte 62. Därför det är så viktigt att man ska testa allt i livet och vara en JA-sägare. Annars kanske du går miste om sådant som fantastiska smörgåspålägg. Inte värt det.

Idag åt jag och Peter leverpastejsmörgåsar på Karla Café på Karlavägen och hade VOYZ-frukostmöte. Vi har ett nytt produkttest på G som kommer bli grymt. I min första lägenhet vill jag ha alla möbler från Karla Café. Bästa loungemiljön. Kommer aldrig behöva gå till ett fik eller en bar längre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *