Varför ska man krama ett träd om man går vilse i skogen?

DSC_0190

Skärmavbild-2015-12-09-kl.-21.51.31

När jag var liten sa mina föräldrar att om jag går vilse i skogen ska jag krama ett träd. Antar att de flestas föräldrar säger så. För er som aldrig riktigt reflekterade över varför man ska krama träd utan gick vidare med era liv och växte upp och blev vuxna har jag nu ett svar på frågan. Jag grävde lite i det. Gjorde lite efterforskningar. Googlade alltså.

Hittade en artikel på Unga Fakta med en förklaring och även lite tips på vad du gör om du går vilse. Typiskt bra att veta. Dock tycker jag att Unga Fakta har gjort lite många antaganden. De skriver att man ska ta det lugnt om man går vilse? Hur vet de att man blir stressad av det? De skriver även att när du inte kommer hem på ett tag kommer någon att ringa på hjälp. Hur vet de att någon är hemma? De skriver även att efter några timmar kommer folk börja leta efter dig. De kanske tycker att det är skönt att få vara ifred ett tag? Ah lite sådant. Annars var det superbra tips! Läs och Lär!

Btw så var jag och emma och fikade på Le Croissant häromdagen. Sjukt trevligt. Älskar ju emma. Vi är som yin och yang eller vad man brukar säga. Mer om det imorgon, blev för insnöad på trädkrameri nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199