Svart och svårt

Foto-2015-12-12-01-58-55

Min helg beskrivs bra i bilden ovan. Jag har dansat mig igenom den i ständigt mörker med isfacklor som lyste upp då och då. Det är en av de jobbigaste grejerna med Sverige på vintern. Vaknar man sent och kommer igång på eftermiddagen missar man ljuset. Då blir man deppig. Men då gör man som jag och flyr mörkret på gatorna och välkomnar mörkret på Spy Bar och V istället. Där gör drinkarna, isfacklorna och musiken så att det blir lite roligare. Mellan min flykt hann jag även med en tjejmiddag hos Michaela. Min kamera är fortfarande hos henne så kan inte ge er så mycket mer i bildväg just nu. Men kramar kan ni få. Om ni bor nära alltså och ringer och kollar så att jag inte är upptagen med annat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199