VARNING – Så sätter man inte upp en julgran

DSC_0256

DSC_0292

DSC_0306

DSC_0308

DSC_0320

DSC_0345

DSC_0323

DSC_0336

DSC_0363

Jag och min supersöta kusin Alva hade det himla trevligt hela förmiddagen. Jag fick ju en julgran (ekologisk kungsgran för att vara exakt) hem till dörren från Granhem. Så värt för er som inte orkar eller har hunnit köpa någon gran. Superfin var den och jag och Alva har meckat och dekorerat den halva dagen. Vi tyckte stammen var lite stor för vår julgransfot så vi hämtade en kniv och en såg och försökte förminska den. Jag fick ha sågen och Alva kniven eftersom att jag är störst av oss. Sedan skruvade vi loss fyra röda fästen på julgransfoten som vi tyckte kändes onödiga och överflödiga. Vi hade massa fina dekorationer, vissa kulor var till och med från 1800-talet. Vi ville ju såklart maximera härligheten och hängde så mycket vi kunde på den sidan av granen som frontade rummet och struntade i baksidan.

Allt var frid och fröjd och vi stod i köket och kokade ris. Plötsligt hör vi ett konstigt ljud som låter ungefär som att massor av julgranskulor från 1800-talet går i tusen bitar. Det var exakt det som hände för julgranen hade vält. Vet egentligen inte vad vi gjorde för fel men jag rekommenderar alla att inte göra som oss.

 

 

Kommentera