När man trodde man skulle slippa Maja på Julafton

DSC_0375 DSC_04071

DSC_0388

DSC_0393

När jag som mest trodde att jag skulle slippa fira julafton med Maja i år igen så knackar hon på dörren. Maja är alltså min lillasyster och jag har firat jul med henne så länge jag kan minnas eftersom att vi tillhör samma familj. Hon har flyttat till Norge och hon och mina föräldrar sa att Maja inte skulle komma hem över jul. En mindre julklapp att köpa tänkte jag och reflekterade inte så mycket mer över det. Sedan idag när jag minst anade det kommer Maja hem. Bara sådär. Tydligen hade både hon och mamma av misstag råkat skickat Majas flygbiljett till mig i sms, men nonchalant och ignorant som jag är hade jag missat det. Tur att jag svävar i det blå för annars hade inte överaskningen funkat.

Allt jag skrev ovanför var lite ironiskt. Jag blev superglad när Maja kom hem och kramade henne i fem minuter och vägrade släppa taget och drog ner henne i sängen och ba höll. Typ sådär som amerikanska pojkvänner och flickvänner brukar göra i youtubevideos när en av dem varit på utbytesår. Hoppa på den andra och hålla fast dem alltså.

Vi firade Majas hemkomst med att äta på Caliente på Sankt Eriksplan. Så gott. Rekommenderas Starkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199