Hatar Rickard

DSC_0567

DSC_0563-2

DSC_0569

Nej jag skoja. Jag älskar Rickard. Men jag hatade honom lite på annandagen när han hade sagt att vi skulle åka in till stan och äta sushibuffén på Rice och sen lurar med mig på mellandagsrean i flera timmar och sedan kommer på att han hellre vill gå till en sportbar och dricka öl. Jag fick iaf äta cheesesticks och dricka en tequila Sunrise.

På bilden i mitten letade Rickard och Pontus efter bra bilder på bebisar. Vi behövde några som Pontus kunde spara på sin mobil så det skulle bli trovärdigare när vi skulle lura våra vänner att paketet Pontus hade köpt inte var till hans lillasyster utan till hans två månaders bebis. Resten av tiden satt vi och pratade och skrattade och hade det supertrevligt. Så att ni inte tror jag har stela kompisar. Rickard är förlåten nu också för jag fick äta sushi igår med Emma och Jenny.

Kommentera