The Yacht Week + Ultra = Min drömsemester

Sedan jag var 15 år har jag drömt om att få åka på The Yacht Week. Året jag fyllde 18 och äntligen var ”The Yacht Week-myndig” höjde de åldersgränsen till 20. Hatar när det händer. The Yacht Week är ungefär som en charterresa fast med segelbåtar med flera olika destinationer att välja på som tex Kroatien eller Thailand. Du och dina vänner bokar en båt sedan är rutten för en vecka ordnad med fester och roliga aktiviteter man kan gå på. Så fett för alla som älskar att segla som mig.

Nu har jag iaf kommit på att man kan jobba på The Yacht Week som hostess. Då bor du med ett nytt gäng på en ny båt varje vecka och lagar frukost och lunch till gästerna. Drömjobb. Och nu har jag dessutom upptäckt att The Yacht Week samarbetar med en av de fetaste festivalerna i Europa. Ultra. Hade ingen aning om det eller att den var i Kroatien. De har tydligen samarbetat i fyra år. Men jag är ju lite efter med det mesta. Jag ska dit i sommar iaf. Med Clara dåra. Hon har inget val.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *