En måndag mitt i livet

DSC_0856

DSC_0865

DSC_0871ny

Måndagar är ju veckans tråkigaste dag, därför måste man se till att hitta på något kul. Då blir det istället veckans roligaste dag. Jag började den med mina favoriter Pia, Jenny, Osten och Vinet. Pia säger alltid att det är extremt viktigt med ekologiskt vin och Jenny säger alltid att det är viktigt med en vacker etikett. Vi lyckades hitta en bra kombination tycker jag.

DSC_0878

Jag fortsatte min måndag på Story Hotel med Martin. Har aldrig varit där förut men har alltid velat gå dit då jag har hört att de gör fantastiska drinkar. Helt rätt. Deras White Russian var magisk. Jag älskar mjölkdrinkar.

DSC_0884

DSC_0891

När dagen övergick till kväll kände jag att jag behövde fortsätta ha kul och att jag inte fått tillräckligt av min dagliga Jenny-dos. Därför behövde jag träffa henne igen på Kontoret som vi kallar det. Varför ha jordgubbar i vinet på sommaren när man kan ha det på vintern som jag och Jenny brukar säga?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *