Dejt på Caliente

DSC_0806

DSC_0817

DSC_0832

DSC_0834

DSC_0844

Jag och min bästa Clara var på dejt på Caliente häromdagen. Har man inga pojkvänner får man gå på dejt med varandra. Mycket roligare tror jag. Clara skrev ett inlägg förut på sin blogg om att en underbar grej med 2015 var att hon hittat sin soulsister Niki och jag blev så glad när jag läste det och känner precis likadant. Om det är någon som verkligen kan få mig taggad på livet är det Clara. Hon är så enkel och härlig och glad så det är helt sjukt. Hoppas vi aldrig får pojkvänner så vi kan dejta hela livet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199