Därför är jag alltid försenad

fashion-person-woman-hand (1)

Jag är ALLTID försenad. Har verkligen försökt förbättra mig genom att tex gå upp tidigare, men inget hjälper. Frigör jag mer tid innan hittar jag ju annat att fylla den med. Inte med mening då utan det blir bara så.

Så jag sökte på vad det kan bero på för att ta reda på vad det är för fel på mig. Min research resulterade i denna artikel som jag skrev på VOYZ häromdagen. Förklaringen är alltså att jag är en väldigt optimistisk människa. Det är jag gärna. Mitt favoritcitat från artikeln som verkligen är mig i ett nötskal är detta:

”Du är ”easy going” och lägger inte ner för mycket energi på småsaker. Du har en plan för ditt liv och vet exakt vad du vill uppnå och tid är en trivialitet som kommer i vägen för dina äventyr. Du har inte bråttom eftersom att du vill njuta av varje ögonblick du har på jorden.”

Helt rätt! Mer förseningar och optimistiska människor som inte lägger för mycket energi på småsaker åt folket!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199