Bästa tipsen för världens mest produktiva vecka

DSC_9681

Varför börja vara duktig vecka ett på det nya året när man kan börja vecka två? Jag har aldrig riktigt följt strömmen så varför börja nu, som jag brukar säga. Är så sjukt taggad på imorgon för denna vecka ska bli grym. Skrev nyss en artikel på VOYZ med 9 grymma tips på hur man gör sin vecka till den mest produktiva någonsin, läs den här. Förövrigt är mitt eget bästa tips för att arbeta produktivt att dricka ett glas cava eller rödvin när man jobbar. Då blir man alltid superfokuserad och kreativ. Ostbitar kan också få vara med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199