Måndagspepp

IMG_9425

När jag var liten, höll jag på att skriva. Det stämmer ju inte för denna bild ovan togs ju i somras. Tiden går fort när man har roligt. Det jag tänkte skriva var att i Marbella var det mycket enklare att gå upp på morgonen. Ett hade man en Nicholie som väckte en om man inte klarade att gå upp själv, två så var himlen så vacker och luften så varm. Man vaknade alltid till ett rosa sken. Så mysigt. Ungefär som i sådana magiska solglasögon som finns som gör att hela världen lyser vackert. Man har mycket roligare när man har på sig sådana. Så ett tips till alla som vill ha ett härligare uppvaknade på morgonen är att sova i solglasögon. Eller flytta till Marbella. Idag skrev jag en artikel på VOYZ med måndagspeppande citat. Läs den här. Vet ju att just måndagar kan vara extra jobbiga att ta sig upp på. Peace Out.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *