När man missar ett drömhäng

IMG_9903

Jag och mina vapendragare Clara och Nicholie skulle ha haft ett drömhäng idag och äta brunch tillsammans. Men jag mådde så illa så jag kunde inte vara med. Har inte ätit på hela dagen så nu smakade min kvällssmörgås lika gott som sushi ungefär. Ganska värt ju. Hoppas deras häng inte var alltför drömmigt. Hatar att missa livet. Det är typ det värsta som finns. Men älskar när smörgåsar smakar sushi. Det är typ det bästa som finns. Sov gott, hälsningar Nixon.

2 comments on “När man missar ett drömhäng

 • Hej Nikilina!
  Vilken fantastisk blogg du har! Jag har precis skrollat igenom alla dina inlägg om Marbella haha! Jag har en fråga till dig.
  Jag och min fästman har planer på att köpa en villa i marbella och främst ha som semesterhus, men tiden vi inte är där vill vi gärna hyra ut den. Jag har frågat massa mäklare i Marbella om det är lätt att få sin villa uthyrd och självklart säger dom att det är piece of cake. Vet du hur det ser ut på den fronten? Vi kommer isf köpa en nybyggnation med ungefär 4-5 sovrum, så det kommer vara en modern och rymlig villa. Tror du att det kommer vara svårt för oss att få den uthyrd under sommaren? Hur ser det ut under vinterhalvåret?

  Tack på förhand!

  Reply
  • Hej Fanny!
   Vad roligt att du tycker det och vad glad jag blir! Under de år jag själv bott där har jag bara hyrt lägenheter, och där vet jag att det är väldigt lätt att få uthyrt under sommaren. Under vintern är det mer långtidsuthyrning för folk som åker ner och jobbar och lite mer lågsäsong. Det jag tycker att du ska göra är att gå med i facebookgruppen ”Svenskar i Marbella”, och ställa dina fråga där! Ungefär 3000 svenskar, många som bor permanent där och har stenkoll på det mesta! Där kommer du garanterar få ett bra svar, för jag vågar inte säga mer än att jag vet att det är lätt att hyra ut lägenheter under högsäsong 🙂

   Lycka till!

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *