Prins Harry kanske skriver till mig på Linkedin

DSC_8970

Eller så gör han inte det. Ska iallafall testa lite nya tricks jag har hittat för att maximera min Linkedinprofil. Gärna så att den blir så bra att Prins Harry frågar om jag vill bli PR-ansvarig över Wales. Nä skoja. Det vill jag nog inte bli. Men gärna headhuntad av någon cool person till mitt drömjobb. Så mycket coolare än att söka det hundraelva gånger. Sedan när de ringer och frågar om jag vill komma på intervju ska jag säga något i still med ”hm ska kolla min kalender”. Sjukt nice.

Har alltså blivit en Linkedin-nörd och vet nu allt om hur man maxar sin profil. Skrev en artikel om det på VOYZ, läs den här så att du har chansen att bli erbjuden ditt drömjobb. Någon dag när jag har en minut över ska jag styra upp mitt konto och följa alla steg i min artikel. Så värt. Har även märkt att flödet på Linkedin ser ut ungefär som facebookflödet men med intressanta artiklar istället för videos på hundar och katter som kramas. Mycket mer givande. Från och med nu hittar ni mig i meddelanden på Linkedin och inte i facebookchatten. Ciao. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *