Berghs Morning Routine

voyz-berghs

Har världens bästa tips. Berghs Morning Routine! Berghs är ju en fantastisk skola som jag antar att jag inte behöver förklara så mycket mer om. Där kommer jag antagligen aldrig komma in men det gör inte så mycket för jag har inte planerat att gå där heller. Dock har de någonting som de kallar för ”Berghs morning routine” där de lite då och då bjuder på kaffe och frukost och håller föreläsningar om olika intressanta och trendiga områden inom kommunikation och marknadsföring. Det är helt gratis och man kan anmäla sig på deras hemsida här.  Idag var jag och Nicholie på ett som handlade om marknadsföring på facebook. Så värt att få lite gratis frukost och kunskap ibland. Kunskap är makt.

2 comments on “Berghs Morning Routine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199