Har någon sett Clara?

Idag fyller jag år. Clara har varit i LA i en vecka och hon sa att hon skulle komma hem igår och komma till mig direkt från flygplatsen. Har dock inte sett till någon Clara. Vet dock att hon lever för hon skrev på sin blogg att ”världens finaste Nikilina fyller år idag”. Tack så mycket för det. Som Chefredaktör gillar jag att bloggen alltid är första prio och att hon skriver om min födelsedag där innan hon hör av sig till mig. Men vore trevligt att få ett livstecken om vart hon håller hus någonstans. Blir ju orolig för min soulsister.

2 comments on “Har någon sett Clara?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199