Juice- och baconrecensenter

Foto-2016-02-14-08-48-02

Foto-2016-02-14-08-48-09

IMG_6089

Förutom att jag och Nicole cruisar runt på Melodifestivalen varje helg så har vi nu tagit på oss det prestigefyllda uppdraget som juice- och baconrecensenter. Jag är i huvudsak juiceansvarig och Nicole är i huvudsak baconansvarig. Självutnämnda är vi. Vi testar alltså juicerna och baconen på hotellfrukostarna i Sverige inom ett antal kategorier. Det vi har kommit fram till hitills är att baconen blir sämre och sämre på varje ställe men att juicerna aldrig slutar att överaska. I Göteborg var det en ipad som levererade juice och i Malmö en cool manick som såg lite antik och vintage ut. I Malmö kunde du dessutom göra din egen Bloody Mary. Utan vodka dåra. Vi har bara varit på två ställen hittills. Fortsättning följer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *