Tips på saker att sysselsätta sig med i Mars

FotorCreated

Mars är ju en mycket grå och tråkig mellanmånad så då gäller det att sysselsätta sig extra mycket för att göra vardagen så trevlig och icke-grå som möjligt. Tänkte tipsa lite på aktiviteter att sysselsätta sig med i Mars som har funkat för att göra min vardag lite härligare.

  1. Åk till Halmstad och gå till The Bulls Pub. Är medveten om att Halmstad egentligen är en sommarstad men på sommaren är de flesta städer härliga och vackra så varför inte åka till de finaste städerna när Sverige är som fulast. Så mysiga gator och medeltida hus därborta, och The Bulls Pub var en genialisk pub/nattklubb byggd i en gammal brandstation.
  2. Gå på inspirerande gratisföreläsningar. Häromdagen var jag på Charlie Söderbergs gratisföreläsning ”Ett rikare liv”. Jäklar vad bra den var. Jag, Clara och Nicholie har nu anmält oss till hans kickoff senare i vår.
  3. Gå på spa och få en massage. Eller gå först bara på spa och gå en annan gång och få en massage så delar du upp aktiviteterna så att de känns som fler. Så gjorde jag. Eller så kan du givetvis ta flera massager eller andra behandlingar vid olika tillfällen. Sånt är mysigt i Mars och man får massa ny härlig energi.
  4. Bjud en kompis som fyller år på dennes favoritmiddag och drinkar. Gå in på facebook och kolla på vilka vänner som fyller år denna månad och välj någon av dessa som du överaskar med en middag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *