Tips på bra bloggkamera?

camera-photography-vintage-old

Jag behöver tips på bästa bloggkameran. Min blev snodd för ett tag sedan och ska nu införskaffa mig den ultimata och grymmaste kameran som finns. Den ska vara en ganska liten systemkamera som tar grymma bilder, gärna en Nikon eller Canon. Ska helst kosta runt 5000 (eller billigare såklart). Helst inte dyrare än 7000 om den inte är helt fantastisk. Har ju en tendens att bli av med grejer och det blir ganska dyrt i längden. Tror även jag har någon magnetisk kraft som drar till sig rånare. För det talar ju emot statistiken att bli attackerad av rånare som rycker mobilen ur handen på en mer än max två gånger. Alltså måste det vara en magnetisk kraft som omger mig. Eller så tycker rånarna om mitt blod. Känner doften. Som mygg ni vet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *