När Moa 13 år tar över min tinder

moa-voyz

Jag tror att människan blir smartare och smartare fram till en viss ålder i tonåren, sedan vänder intelligensen och så går det utför igen. Ett tydligt exempel har vi i min familj. Min lillasyster Moa. Hon är 13 år. Tror att det är där någonstans man pikar i sin smarthet. Hjärnan är väldigt utvecklad och man har hunnit få en del erfarenheter men man är fortfarande oförstörd. Moa är sjuk och har haft lite tråkigt de senaste dagarna så för att hon ska ha något att sysselsätta sig med har jag låtit henne ta över mitt tinderkonto. Hon har nu lärt mig en hel del om hur man ska tänka när det gäller tinder vilket jag är mycket tacksam för.

Moa menar på vikten av att analysera killarna ordentligt innan man swipar. Tex. så ska man swipa höger på alla killar som hoppar fallskärm på någon utav sina bilder. Det betyder att killen är fartfylld och att man antagligen kommer att ha en härlig och händelserik relation. Vad killarna tar upp i beskrivningen av sig själva är också viktigt. Jag hade matchat med en kille som skrivit ”Bor i stan men gillar naturen”. Denna kille ska jag vara försiktig med berättade Moa. Att han bor i stan men gillar naturen är ju helt motsägelsefullt och tyder på att han inte tar tag i sitt liv och lever ut sina drömmar. Funderar på att anställa Moa som dejtingcoach på heltid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *